Hitta Hem

Är det någon som ser på programmet Hitta Hem som går på vardagar i 4an klockan 19.30

Min första tanke när dom gjorde reklam var WOW vilket program måste se min andra tanke var sen Orkar jag se på sånt här?
Men har kollat lite på webben mest lyssnar sen kan man välja att inte se det värsta som får iaf mig att må dåligt.

Det handlar om djur som på grund av olika anledningar måste hitta ett nytt hem. Ofta är det vanvård inblandat. Det här är nått som kan få mig flyga fullständigt i taket. Folk som behandlar djur som skräp och gör dom illa. Hur är dessa människor funtade!!!!!!

En frisk människa kan väl inte vara så ond att den typ slänger söta kattungar i soporna! Åhh blir så arg! Skulle kunna döda dessa människor om jag nu måste beskriva mitt hat till dessa.

Och nu när sommaren närmar sig kommer något som åxå är DJURPLÅGERI! Alla som skaffar sommarkatter. Som sen när sommaren är slut bara överger katten och tror att den ska klara sig själv. Så FEL ni har med största sannolikhet svälter er lilla katt ihjäl om den inte har turen att hitta nån som kan stödmata den eller ta över den helt.

Skaffa ALDRIG!!!!! Ett djur om ni inte vet hur man tar hand om den. En katt blir inte 1 år nej den når lätt 10 år om inte mer. Så tänk på det här INNAN ni skaffar er ett djur.

Är iaf glad att min älskling har det bra hon är en lycklig katt som bor hos folk som ÄLSKAR henne.
2009-05-05 @ 13:30:35

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0