Uppdrag Granskning

Har nu äntligen haft tid och se det omtalade avsnittet av Uppdrag Granskning "Den andra våldtäkten"
Vad ska man säga när man sett detta? känner en sån ilska och hat och känner mig äcklad över vilken vidrig värld vi lever i.

Det handlade iaf om  14åriga Linnea som våldtas på toaletten i skolan. Om att ingen tror på henne på grund av att killen som gjorde det råkar vara populär. Ingen trodde på henne inte ens hennes vänner.

En massa ryktesspridningar startar där man fick höra ord som:

- Hon gick runt och sa att hon hade fått hans satts i ögat och att hon hade blivit gravid och fått sin fitta spräckt.

- Sen var det folk som såg henne med tighta jeans några dagar efter

- Slagit henne med gummiklubba,slagit hennes huvud i handfatet

- Sen kom det fram att hon hade kännslor för honom, men inte han för henne

Eller ännu värre vuxna människor som uttalar sig såhär:
Kvinna 51 år
- Nån sa att hon blivit tvungen att sys för att hon gått sönder, men då kan man inte sitta på en hästrygg dan efter.

Det roliga är att dom alltid har hört det via andra och att det aldrig är dom själva som just hört henne säga just dessa ord utan det är alltid via än vän osv.
Blir ju tusan mörkrädd hur dumma i huvet folk är som tror på rena påhitt och inte kan tänka efter vad det får för konsekvenser för personen det handlar om.

Inte ens när killen har erkänt och killen blir dömd tror folk på Linnea. Inte heller då han ger sig på och våldtar en annan tjej på skolavslutningen anses han skyldig. Trots att det både finns vittnen och DNA bevis.

Kvinna 56 år
- Trosorna då? de hade legat i en smutskorg med annan tvätt

Blir så himla förbannad av denna historia och vad vill dom liksom veta mer för att dessa tjejer ska bli trodda? Filmbevis?
Är ett helt gäng dumma jävla nötter och jag fattar inte hur det kan sitta en hel hög med tjejer på internet och stå på killens sida och kalla tjejerna för "Fittor" och hoppas dom ska råka ut en "en riktig våldtäkt" hur fan kan man säga så? Borde inte vi tjejer stödja varandra? Tänk efter hur skulle du själv vilja bli bemött om du själv blir våldtagen? är det ditt fel då med?

Tycker alla sta ta sig en riktig funderare nästa gång någon säger något om någon annan till dig. Det behöver faktiskt inte vara ett dugg sant!!!!

Och ni som skriver massa skit på internet skulle ni våga stå öga mot öga mot personen i fråga och säga det som ni skriver på nätet?

2010-03-28 @ 18:27:57

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0